Spring naar inhoud

INSPIRATIE

Wat zijn mijn bronnen?

Werken met mensen en groepen vind ik eindeloos boeiend. Ik leer van de gesprekken en door te luisteren. Ik hoor bijvoorbeeld graag wat een bepaald boek voor iemand betekent heeft, liever dan dat ik het zelf ga lezen. Ik begeleid mensen vaak voor langere tijd, zodat ik ze mag leren kennen in zowel de pieken als dalen.

Een andere bron van inspiratie is onze wijngaard in Andalusië. Samen met Josje ben ik daar regelmatig, om de grond en druivenstokken te onderhouden. Onze plek, de stilte en de vrienden uit ons dorp zijn me zeer dierbaar. We leven er basic, waar mogelijk zelfvoorzienend. Buiten werken helpt me om de Nederlandse werk- en denk-'molentjes' stil te zetten. En al ligt de wereld van training en advies ver weg, de metaforen en nieuwe ideeën liggen hier voor het oprapen.

"Resourcing in Las Alpujarras"
Dit programma is voor managers/ondernemers, die de tijd willen nemen voor zichzelf. Tijd om tot rust te komen en inspiratie op te doen. Tijd voor reflectie, alleen of met een ervaren coach (Josje of ik). In de prachtige natuur kun je werken, wandelen, iets maken of in stilte genieten van wat er al is. We werken altijd maar met één deelnemer: privacy en persoonlijke aandacht gegarandeerd. Bovendien ervaar je de magie van de omgeving beter als je alleen bent.
Neem contact op voor een kennismakingswandeling, ergens op een mooie plek in Nederland. Dan horen we graag welke vragen je hebt en vertellen we meer over de ervaringen met dit programma.

Lees verder  ->