Spring naar inhoud

NETWERK

Met welke 'bandjes' speel ik nog meer?

  • Scolea: erkend opleidingsinstituut op het gebied van arbeidsongeschiktheid, verzuim en re-integratie. Met de oprichters Hans Lankhaar en Bert van den Berg ga ik al heel lang terug. Voor Scolea verzorg ik de intervisiedagen in de Opleiding Casemanagement (Rccm®) en de Opleiding tot Re-integratiespecialist.
  • Dekker Organisatie Advies: Aad Dekker was in de jaren '90 collega-trainer bij NIOW. Ook hebben we 7 jaar in een intervisiegroep veel met elkaar gedeeld en geleerd. Soms werken we nog samen in een assessment.
    Aad is schrijver van het boek 'Van Spanning naar Ontspanning'.
  • Reflexy Onderzoek: met Nicole van Dartel heb ik een programma over Gespreid Leiderschap ontwikkeld voor een onderwijs-instelling. Heel inspirerend om af en toe samen met onze honden (beiden heten Pablo) op te lopen.
  • Dynamiek: sinds 2010 werk ik met Arjan van Dijk. Voor Dynamiek heb ik teamcoachings-opdrachten, modules in MD-trajecten en supervisie in de opleiding tot ervaringsgericht trainer verzorgd. Arjan is ook schipper van een klassieke klipper in Friesland, een mooie optie om zeilend aan teambuilding te doen!

Andere partners met wie ik de afgelopen 30 jaar heb samengewerkt:
Bora consult, Robert S. Turk, NIOW, de Baak, V&P Groep, Avans (v/h Hogeschool West-Brabant), Acequia, NCOI, OBT Organisatieontwikkeling, Vak V, Plateau.

Home