Spring naar inhoud

NETWERK

Met welke 'bandjes' speel ik nog meer?

  • Scolea: erkend opleidingsinstituut op het gebied van arbeidsongeschiktheid, verzuim en re-integratie. Met de oprichters Hans Lankhaar en Bert van den Berg ga ik al heel lang terug. Voor Scolea verzorg ik de intervisie in de Opleiding Casemanagement (Rccm®) en de Opleiding tot Re-integratiespecialist.
  • Dekker Organisatie Advies: Aad Dekker was in de jaren '90 collega-trainer bij NIOW. Ook hebben we 7 jaar in een intervisiegroep veel met elkaar gedeeld en geleerd. Soms werken we nog samen in een assessment.
    Aad is schrijver van het boek 'Van Spanning naar Ontspanning'.
  • Reflexy Onderzoek: met Nicole van Dartel heb ik een programma over Gespreid Leiderschap ontwikkeld voor een onderwijs-instelling. Heel inspirerend om af en toe met haar en met onze honden (2x Pablo!) samen op te lopen.
  • Dynamiek: sinds 2010 werk ik samen met Arjan van Dijk. Voor Dynamiek heb ik teamcoachings-opdrachten, modules in MD-trajecten en supervisie in de opleiding tot ervaringsgericht trainer verzorgd.

Andere partners met wie ik de afgelopen 30 jaar heb samengewerkt:
Bora consult, NIOW, Robert S. Turk, de Baak, V&P Groep, Avans, Acequia, NCOI, OBT Organisatieontwikkeling, Vak V, Plateau.

Home