Spring naar inhoud

DE LEEUWENKOOIJ

Onderzoek je kwaliteiten - Ontdek hoe je je verder kunt ontwikkelen

De Leeuwenkooij is een uniek persoonlijk ontwikkelingsprogramma. Een dynamisch traject, waarin je onderzoekt  wat je kracht is en waar je grenzen liggen. Niet alleen praten en reflecteren, maar ook veel doen en uitproberen. Je wordt begeleid door 3-6 ervaren coaches, met elk een eigen aanpak. Dat werkt als een wisselbad: inspirerend, verrijkend, confronterend en bevestigend. Na afloop heb je een concreet ontwikkelplan voor de komende jaren, voorzien van ons advies.
Zie (oude) website of download de brochure.
De Leeuwenkooij is ideaal als start van een MD-traject of Talent Development-programma, of als individuele follow-up op een coachingstraject. Bijv. om je ontwikkelingsplan te 'testen' op haalbaarheid. Het programma wordt altijd 100% op maat gemaakt voor jou en je organisatie.

Voorbeeld: bij Carmel College Gouda hebben alle teamleiders en andere leidinggevenden in meerdere edities gewerkt aan hun persoonlijke doelen en aan teamvorming. Opvolging: individuele coaching en intervisie.

Kees Siemann (Carmel Gouda, dir. Bedrijfsvoering):

Jullie zijn verschillende coaches, verschillende mensen. Er wordt niet één ‘kunstje’ overgedragen, maar: er zijn diverse wegen naar je doel mogelijk. En de rode draad is steeds: wat wil ik?

Lees meer ervaringen met het programma.

De Netwerkorganisatie

Sinds 2011 wordt De Leeuwenkooij verzorgd door een team van 5-6 coaches. Ik vervul in deze netwerkorganisatie de rol van 'producer' en leid het programma zo, dat je als deelnemer de meerwaarde van de wisselende coaches ervaart. Alle coaches hebben meer dan 25 jaar ervaring, elk heeft zijn/haar eigen stijl en specialisatie. Deze diversiteit maakt ons als team creatief en toegerust om complexe ontwikkelingsvragen in organisaties aan te pakken. Mensen die door ons begeleid zijn, hebben ervaren dat ons geheel meer is dan de som der delen.

De Leeuwencoaches:

Jos van Krimpen
Josje van Doorn
Josje van Doorn
Marjolein Grin
Marjolein Grin
Edger Gubbels
Edger Gubbels
Annemiek Hormann
Annemiek Hormann

We komen graag met je in gesprek over wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen!

Neem contact op om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek.